2011. július 29., péntek

Tudorka magazin 83. szám - IX. évf. 4.szám - Jelenlegi ára: 350 Ft

Nincs beleírva, tiszta!
"A komplex ismeretterjesztő és szórakoztató, 8 éves kortól ajánlható Tudorka Magazin rovatai a tantárgyaknak megfelelő bontásban dolgozzák fel az egyes témákat (magyar, környezetismeret, technika-életvitel, matematika, angol és német nyelv stb. ), fejlesztik a fantáziát, a környezeti tudatformálást. Sokszínű, a tananyaghoz kapcsolható tartalmával, mozgalmas képanyagával (színes és fekete-fehér rajzok, fotók), kulcsinformációk közvetítésével segíti a tanár és diák órai munkáját, de önálló ismertetők, összefoglalók összeállításához is hasznos lehet. A Tudorka Magazin a tananyaghoz kapcsolódó témák élvezetes feldolgozásával, a kompetenciafejlesztés eszköztárának bővítésével a szakemberek elismerését is kivívta. "
Ha van egy kis időd kérlek nézd meg a többi aukciómat is, nagyon sok jó, hasznos dolgot töltök fel folyamatosan. Ha csomagként kéred /1050. - Ft - 20 kg-ig! / postaköltséget spórolhatsz!
Simán, illetve utánvéttel nem postázok! Rózsaszín csekket csak a lakcímemre tudok elfogadni! Kérlek ezeket vedd figyelembe licitálás előtt!



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-08-16 10:10
. Tudorka magazin 83. szám - IX. évf. 4.szám - Jelenlegi ára: 350 Ft

Fontos