2011. július 26., kedd

Galambos László: A nordic walking élménye - Jelenlegi ára: 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A nordic walking élményeA könyv listaára: 1200 Ft. Leírás:
A nordic walking magyarul sígyaloglás. Ennek a mozgásformának az őshazája Finnország, de erőteljesen terjed Európa más országaiban is, mint például Németországban. A szerző elmondja, hogy ő ezzel a mozgásfajtával milyen erősen tudta javítani a testi és szellemi kondícióját, és ezek karbantartására is igen megfelelő. Számos gyakorlatot olvashatunk el, és követhetünk az ábrákon, amik a lábszár, comb, hát, mell izmait erősítik. Tanácsot kapunk ahhoz is, hogy milyen cipőben, ruhában végezzük a nordic walkingot, milyen botot vásároljunk, és melyik bot nem alkalmas hozzá. Megtudhatjuk azt is, hogyan kell előkészíteni egy nordic walking túrát. Kiknek hasznos a nordic walking? Azoknak, akik naponta kilenc órát ülnek vagy állnak. Akik napi tizenöt percnél kevesebbet mozognak, hetente csak egyszer sportolnak fél órát. Elmondhatjuk, hogy lényegében mindenki jól jár a nordic walkinggal. ISBN: 978-963-9782-07-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 985 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 15:03
. Galambos László: A nordic walking élménye - Jelenlegi ára: 985 Ft

Fontos