2012. január 8., vasárnap

Ergo csatos babahordozó, SSC! - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Eladó ez az alig használt, inkább csak néhányszor kipróbált Ergo csatos babahordozó, SSC. Mintája a különleges hímzett csillagos, Galaxy Grey fantázianévre hallgat. Szuper állapotú, mondhatni vadonatúj! Dobozában, leírásával, regisztrációs lapjával együtt tudom adni. Ez egy ritka minta, ha lehet is kapni, akkor is egy kész vagyonba kerül, itt most ezen akción nagyon kedvező áron juthatsz hozzá. A hordozónak valóban semmi baja sincsen, nem azért kerül ennyibe, mindössze mert eladni szeretném és nem pedig árulni, mivel szükségem van az árára, hogy mást vehessek belőle.
Íme néhány szó a hordozóról, ha valaki nem ismerné:
Az ERGO babahordozóval a hosszabb ideig tartó hordozás sem megterhelő, mert a baba testsúlya a vállakon és a csípőn oszlik el, ami kíméli a hordozó személy gerincét. A széles, párnázott vállpántok sem okoznak fájdalmat.
Nagyon fontos, hogy - a legtöbb kapcsos-pántos kengurutól eltérően - az ERGOba a babák jól bele tudnak ülni, a széles ülő felületen megfelelően alá vannak támasztva.
Egyedülálló az is, hogy az ERGOban újszülött kortól kb. 5 éves korig (20 kg-os testsúlyig) hordozhatók a gyerekek - három pozícióban (elől, csípőn és háton).
A hordozó része egy ún. alvó kapucni, amely állítható, és megtámasztja a baba fejét, ha elaludna a hordozóban.
Az ERGO bébihordozó anyaga pamut. Könnyű, a súlya mindössze 90 dekagramm. A hordozóhoz vásárolható övtáska, hátizsák, pelenkázótáska és kézitáska. Újszülött babák hordozásához szükséges egy ún. hordozó betét. Szükség esetén a hordozó derék-körmérete növelhető, egy ún. derék-toldat beiktatásával.
Jelenlegi ára az egyik webáruházban: 30990 forint


Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 10:56
. Ergo csatos babahordozó, SSC! - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Fontos