2011. június 25., szombat

Szőnyeg 80x150cm mustársárga mintás újszerű - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az allegroup Kft. szabályzata értelmében közvetlen elérhetőséget vásárlás előtt nem adhatunk ki. Ezért aki szeretné vásárlás előtt megtekinteni a terméket, a következőt tegye:
1., Üsse le a terméket fix áron, ekkor a Vatera/TeszVesz kiadja Önnek elérhetőségeinket!
2., Jöjjön el hozzánk, és tekintse meg a kiszemelt terméket! Amennyiben mindenben megfelelő, vásárolja meg!
A termék megtekinthető: Budapest, XIII. kerület
3., Amennyiben mégsem tetszene, vagy bármely egyéb okból nem felel meg az elképzeléseinek, a vásárlástól minden következmény nélkül elállhat, nem kell fizetnie semmit. Ekkor mi a terméket újra meghirdetjük a Vaterán/TeszVeszen.
FIGYELEM: terméket eladni az alábbi feltételek mellett tudunk:
1. Csak abban az esetben licitáljon, ha akár már az aznap/másnap is átvételre alkalmas Önnek (azaz rendelkezésre áll a teljes vételár), vagy már biztosan tudja, hogy hamarosan eljön hozzánk a terméket megvásárolni.
2. A termék leütését követő első munkanapon mi felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessünk a leütött termék sorsáról (személyes megtekintés, vagy a kiszállítás megszervezése).
3. A terméket akkor tekintjük eladottnak, amikor a termék vételára kifizetésre került. A termék vásárlója pedig az, aki a vételárat először kifizeti. VISZONT: A termék leütése után mi is elfogadjuk a vevő esetleges visszalépését a vásárlástól. Aki ennek ellenére azért ad negatív értékelést, mert a terméket eladtuk másnak, annak sajnos mi is negatív értékelést adunk, mivel a feltételeinket a vásárlás előtt publikáltuk.
4. A leütött és kifizetett terméket maximum 1 hétig tudjuk térítés mentesen tárolni. Hosszabb tárolás esetén érdeklődjön a lehetőségekről.
5. A termék vételárát kizárólag készpénzben, és legkésőbb a termék átvételekor a kiszállítást végző teherautó sofőrjének kérjük kifizetni. Részletfizetés, hitel, csere, beszámítás nem lehetséges.
A termék személyautóval elszállítható.
Kérdése van? Írjon bátran, munkanapokon azonnal válaszolunk.
Kérjük vegyen fel bennünket kedvenc eladójának, és automatikusan értesülni fog legújabb aukcióinkról!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mustársárga színű alapon mintás acryl rövid szálú szőnyeg
Szín: mustár
Méret: 80 x 150 cm
Anyag: folttaszító és strapabíró 100% acryl
Gépi vagy kézi csomózású: gépi
Made in Turkey
Bármely modern stílusú lakásba vagy üzlethelységbe ajánljuk. A szőnyegfelületek csökkentik a levegő portartalmát, mivel a szálló, finom port megkötik. Rendszeres, erős porszívózással tökéletesen tisztítható. Szőnyegcserével pillanatok alatt átvarázsolhatjuk otthonunkat.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 13:18
. Szőnyeg 80x150cm mustársárga mintás újszerű - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos